Pravna vizitka

Osnovni podatki

 • DrHladnik, medicinski pripomočki in nutracevtika, d.o.o.

 • DrHladnik d.o.o.

 • Budanje 3h, 5271 Vipava

 • +386 41 980 971

 • IBAN: SI56 0510 0801 6778 373 | BIC: ABANSI2X
  Odprt pri Abanka d.d.

 • SI 57372748 (zavezanec za DDV)

 • 8569827000

 • Okrožno sodišče v Novi Gorici

 • 13.000,00 EUR

 

Predani zakonitosti

NOSA čepki sicer niso medicinski pripomoček, vendar smo kot poslovni subjekt registrirani pri Javni agenciji Republike Slovenije za zdravila in med. pripomočke.

Dodatne pravne informacije

 • To spletno mesto za vas pripravlja podjetje DrHladnik, medicinski pripomočki in nutracevtika, d.o.o., Budanje 3h, 5271 Vipava (v nadaljevanju: DrHladnik). Podatki o podjetju DrHladnik in njegovih proizvodih ter tretjih osebah in njihovih proizvodih, zbrani na tem spletnem mestu, so pripravljeni z veliko mero skrbnosti, vseeno pa obstaja možnost, da pri dodajanju vsebin ali kakršnihkoli drugih spremembah na spletnem mestu pride do napak, za kar se obiskovalcem spletnega mesta iskreno opravičujemo. Z obiskom tega spletnega mesta vsakdo, brez omejitev in zadržkov, sprejema pogoje uporabe spletnega mesta nosa.drhladnik.com.

  Vsebina in izključitev odgovornosti

  Vse vsebine na spletnem mestu nosa.drhladnik.com so informativnega značaja. DrHladnik se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu ažurni, vendar za njihovo točnost in celovitost ne prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, proizvoda ali opisanega postopka. Prav tako DrHladnik ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

  DrHladnik v nobenem primeru ni in ne more biti odgovoren za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, prek katere je mogoče dostopati do spletnega mesta nosa.drhladnik.com, ki so posledica uporabnikovega obiska spletnih strani ali njihove kakršnekoli uporabe. DrHladnik ni odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnega mesta nosa.drhladnik.com.

  DrHladnik si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletnega mesta nosa.drhladnik.com kadarkoli, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila ter ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

  Pravno obvestilo

  Vse pravice spletnega mesta nosa.drhladnik.com so pridržane. Vsa slikovna in pisna gradiva in informacije na spletnem mestu nosa.drhladnik.com so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine DrHladnika in njegovih partnerjev, katerih vsebine so vključene na spletno mesto nosa.drhladnik.com.

  Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu nosa.drhladnik.com izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnega mesta nosa.drhladnik.com v komercialne namene ni dovoljena. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja DrHladnika.

  Pravno obvestilo in pogoje uporabe spletnega mesta lahko DrHladnik kadarkoli spremeni ter so za uporabnike zavezujoči v vsakokrat spremenjeni obliki.

  Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

  DrHladnik uporablja tehnologijo piškotkov, s pomočjo katerih omogoča sledenje vaši poti po njenem spletnem mestu, registracijo aktivnosti uporabnikov na tem spletnem mestu ter ocenjevanje in izboljševanje spletnega mesta z namenom, da bi ga naredili kar najbolj uporabnikom prijaznega. Sami lahko spletni brskalnik nastavite tako, da onemogoči delo s piškotki ali da vas opozori, kadar so piškotki poslani.

  Za namene statistike si DrHladnik pridržuje pravico pridobivanja zgolj tistih podatkov obiskovalcev njenega spletnega mesta, iz katerih niso razvidne individualne lastnosti posameznika.

  Na nekaterih delih našega spletnega mesta nam boste zaupali svoje osebne podatke, na primer zaradi plačila v spletni trgovini. DrHladnik jamči in se obvezuje, da bo te osebne podatke varovala kot zaupne skladno z določili veljavne zakonodaje. Podatkov, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili zgolj v namen, s katerim ste nam jih posredovali.

  Zasebnost in varnost osebnih podatkov na strani pooblaščenih izvajalcev DrHladnika

  je skupaj z DrHladnikom vzdrževalec informacijskega sistema DrHladnik ter za DrHladnik opravlja naloge s področja vzdrževanja in nadgradnje portala in morebitna druga zunanja podjetja, ki za DrHladnik opravljajo določene dejavnosti v okviru portala, se zavezujejo, da obdelujejo osebne podatke samo v okviru pooblastil DrHladnika ter jih ne obdelujejo in ne smejo obdelovati za noben drug namen.

  Opozorilo glede nepooblaščene ali nepravilne uporabe

  DrHladnik lahko zaradi varnostnih razlogov in zagotavljanja nemotene uporabe njenega spletnega mesta vsem uporabnikom uporablja programe za spremljanje prometa in identifikacijo nepooblaščenih poskusov nalaganja ali spreminjanja informacij ali kakršnegakoli drugega načina povzročanja škode. V primeru pooblaščenih zakonitih preiskav in skladno s potrebnimi zakonitimi postopki se lahko informacije iz teh virov uporabijo za identifikacijo posameznikov.

  Zunanje povezave

  Vsebine na spletnem mestu nosa.drhladnik.com lahko vsebujejo povezave na različne zunanje strani, kot so druga spletna mesta, posamezne spletne strani in drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav ne odgovarjamo, prav tako uporabniki spletnih strani www.nosa.drhladnik.com ne morejo domnevati, da spletne strani, do katerih spletno mesto ponuja povezave, upoštevajo enaka načela spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot jih upošteva DrHladnik. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost DrHladnika za vse primere izključena.

  Nepričakovani oglasi

  Ob obisku našega spletnega mesta lahko vaš spletni brskalnik prikazuje nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge spletne strani ali druga programska oprema, nameščena v vašem računalniku. DrHladnik ne odobrava in ne priporoča proizvodov ali storitev, ki se prikazujejo v nepričakovanih oglasih v vašem računalniku med obiskom našega spletnega mesta.

  Avtorske pravice

  To spletno mesto vsebuje gradivo, zaščiteno z avtorskim pravom. Za to gradivo sodelujoči avtorji oziroma drugi nosilci avtorskih pravic obdržijo pravico reprodukcije in distribucije. Za vse osebe, ki reproducirajo ali distribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščiteno gradivo se kljub temu lahko citira in uporablja dobroverno, skladno s predpisi o avtorskih pravicah, ki v splošnem dovoljujejo uporabo za nekomercialne izobraževalne namene, kot so učenje, raziskave, kritike, novice in poročanje.

  Zakoniti zastopnik:

  N. Hladnik

 • DrHladnik d.o.o. trenutno ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

  DrHladnik d.o.o. kot ponudnik, ki se ukvarja s spletno prodajo, objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo na elektronski povezavi: Online Dispute Resolution.

  V kolikor imate kot potrošnik kakršen koli predlog ali pripombo v zvezi z našimi izdelki ali storitvami vas vabimo, da nam to sporočite po elektronski pošti na naslov nosa@drhladnik.com ali po navadni pošti na naslov DrHladnik d.o.o., Budanje 3h, 5271 Vipava.

  Zakoniti zastopnik:

  N. Hladnik

Vklopi razum, zahtevaj račun!

Podjetje DrHladnik d.o.o. brez izdanih računov ne posluje. Gotovine kot plačilno sredstvo v zameno za NOSA čepke ne sprejemamo. Dobrodošli v digitalno dobo.